rundo Q5-uri, de revizuire, crash test

Acest articol va oferi o imagine de ansamblu smartphone Android Rundo Q5-uri, o scurtă, dar informativ pentru utilizatorul mediu . pentru a înțelege dacă acesta este în valoare de cumpărare această fiară. Drepturi de root la acest telefon este disponibil la Articolul adiacente.

Review-uri Runbo Q5-S

Destul de un smartphone-șoc dovada neobișnuit nivel protecție IP67, posibilitatea de a pe termen scurt scufundarea în apă și încăpător baterie 4200 mAh. Performanța este normal, dar topuri ca HTC M8 este cu siguranță, și ar trebui să înțeleagă că acest lucru nu este un smartphone de marcă la cerințele cerințele stricte.

Din cauza presupuselor dezavantajele poate observa  riscul ca anvelopele  în jurul corpului poate scădea în cele din urmă off, așa cum a fost un telefon de brand foarte scump Land Rover. Și, desigur, greutatea de 340 de grame,  vom presupune că este telefon Android pur.

Și acum cele mai interesante videoclipuri de teste de impact, modelul Rundo Q5 / X5 / Q5-s,  pe second-hand Protecție Modele nici o diferență nr. Teste de impact de la simplu la greu.

 

Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Review-uri Rundo Q5-uri și video de testare crashadminSmartphone-uri de revizuirecrash test,de revizuire,rundo Q5-uri
Acest articol va oferi o imagine de ansamblu smartphone Android Rundo Q5-uri, o scurtă, dar informativ pentru utilizatorul mediu . pentru a înțelege dacă acesta este în valoare de cumpărare această fiară. Drepturi de root la acest...