Qumo QUEST 406, drepturile de root, cum să eliminăm

Qumo QUEST 406 nou smartphone de nivel mediu din China, mai mult feedback detaliat pe ea pot fi citite într-un alt subiect. In acest articol de la un site Manualroot, Vă voi spune cum să obțineți drepturi de root pe Qumo QUEST 406.

Ce este root

Este un privilegiu sistemul de operare Android, putem spune foarte administrator dreapta. Cu le, utilizatorul poate face orice, de la editarea și modificarea fișierelor de sistem de operare la accelerarea frecvența de ceas procesor. Un limbaj mai ușor de înțeles a explicat în acest articol exemple.

Instrucțiuni pentru a obține rădăcină Qumo QUEST 406

Administrarea nu este responsabil pentru acțiunile tale! Site-ul Manualroot Veți găsi dovedit numai Instrucțiuni de program gratuit și, dacă este Probleme tehnice puteți cere ajutor în comentarii. Puteți ajuta moderatori sau permanent Utilizatorii site-ului nostru. Dar înainte de a face, încercați să re-citit instrucțiuni și se repetă peste tot din nou. Tu din nou Noi nu am primit rezultatul? Comentariile model de versiune Otpishite dispozitiv de date firmware Android. Cu sprijinul dumneavoastră, comunitatea noastră vă va ajuta!
 

Înainte de a instala drepturile de root Vă recomandăm pentru a face copie de rezervă Informații importante (contacte).

GSmart Akta A4, cum să rădăcină, drepturile root

Eu va voi da link-uri către instrucțiuni pentru că ei nu văd nici un motiv de a re-scrie același lucru pe celelalte pagini ale site-ului.

Metoda 1

 • Descărcați RootGenius Instalat pe computer  și a alerga
 • Conectați telefonul la computer prin intermediul microUSB cordon  .  pe care să permită depanare USB în setările Android
  Philips S398 rădăcină, root Phillips s398
 • Așteaptă în timp ce programul va vedea dispozitivul și  Apăsați butonul verde Route
  root, Galaxy alfa, Samsung, set
 • Așteptați sfârșitul instalării procesului și automată a aplicațiilor KingUser
  root, Galaxy alfa, Samsung, set
 • Dacă vedeți o pictogramă KingUser în set înseamnă că va reuși
  root, Galaxy alfa, Samsung, set

Metodă 2

Descărcați programul Eroot pe calculator și urmați cu atenție instrucțiuni pentru a lucra cu ea.

Ambele metode au fost testate pentru Qumo QUEST 406. În primul rând, apoi a fost făcut finaliza procesul de eliminare rădăcină drepturile și testat în continuare a doua metodă.

Pentru a testa pentru prezența root Rights Watch video de mai jos. Privind programele pentru eliminarea drepturilor de root și cum să facă îndepărtarea puteți citi aici.
Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Rădăcină obținerea Qumo QUEST 406adminQumocum să eliminăm,drepturile de root,Qumo QUEST 406
Qumo QUEST 406 nou smartphone de nivel mediu din China, mai mult feedback detaliat pe ea pot fi citite într-un alt subiect. In acest articol de la un site Manualroot, Vă voi spune cum să obțineți drepturi de root pe Qumo QUEST 406. Ce este...