Huawei Honor Holly, drepturi de root

Achiziționat un smartphone Huawei Honor Holly . și funcționalitatea nu este de ajuns?  Vrei sa primesti rădăcină corect? . De ce se face acest lucru? Vezi mai jos.

Care este rădăcina

root – un super-drepturi de administrator, având în ele se poate face cu sistemul de operare Android pe care doriți. Gestionare aplicații de sistem de pornire a crește viteza de ceas a procesorului, un exemplu de mult mai multe informații pot fi găsite în articol.

Iar pentru cei care decid să elimine Route citeste aceasta post.

Instrucțiuni de încasat drepturile de root Huawei Honor Holly

Administrarea nu este responsabil pentru acțiunile tale! Site-ul Manualroot acolo plătit programe și "Stânga" Instrucțiuni în caz de orice dificultate, puteți cere ajutor în comentarii.

  • În setările Android permite instalarea de aplicații din surse necunoscute
  • Descărcați cerere Towelroot APK  și instalat pe dispozitiv. La stabilirea posibil avertisment că această cerere ar putea fi periculoase, și așa mai departe (factorii de smartphone-uri nu favorizează posibilitatea de a obține acces root)
  • Run Tovelrut
    HTC, doresc 516, root, towelroot

  • Push un singur buton și așteptați ca dispozitivul să repornească automat, apoi setul de dreapta

Mai multe puteți vedea video privind modul de utilizare și repetați pașii aceasta.

Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Rădăcină obținerea Huawei Honor HollyadminHuaweidrepturi de root,Huawei Honor Holly
Achiziționat un smartphone Huawei Honor Holly . și funcționalitatea nu este de ajuns?  Vrei sa primesti rădăcină corect? . De ce se face acest lucru? Vezi mai jos. Care este rădăcina root - un super-drepturi de administrator, având în ele se poate...