Nu știi cum clipi Android comprimat sau de a lua drepturi de root? Vrea îmbunătățirea funcționalității dispozitivului mobil și creșterea productivității? In acest articol voi spune vă cum să obțineți drepturile de root Gionee Marathon M4.

Drepturile Root și oportunități

Acest super drepturi de utilizator de pe sistemul de operare Android, în alte cuvinte, privilegii ridicate care dau drepturi extinse. Puteți edita fișiere de sistem, oprirea servicii și procese de sistem, excluderea lor de la pornire, pentru a crește viteza de ceas a procesorului. Pentru mai multe informații a se vedea lista de opțiuni, și puteți încerca pentru a practica aici.

Instrucțiuni obținerea rădăcină Gionee Marathon M4

Fondatorii și administrarea site-ul Manualroot nu este responsabil pentru acțiunile tale! Pe site-ul nostru vă va citi doar instrucțiunile de lucru și pentru a găsi Program gratuit, în caz de probleme, puteți cere ajutor în comentarii. Dar înainte de a face, încercați să citiți instrucțiunile din nou și dublu-a verifica acțiunile tale. Din nou, nu obține rezultatul dorit? Comentarii Otpishite pe datele model de produs, firmware-ul, sistemul de operare Android (amintiți-vă că comentarii furioase nu a ajutat).

Prima cale (folositi Dashi)

 • Avem nevoie pentru a descărca aplicația  Dashi APK, instala și rula programul
 • Apăsați butonul mare "obține rădăcină" și așteptați câteva minute

Pune rădăcina Gionee Marathon M4

Pune rădăcina Gionee Marathon M4

A doua modalitate (Root Genius)

 • C site-ul nostru sau descărcarea oficial program Rădăcină Geniu
 • Activează USB de depanare de pe dispozitivul dvs. (Depanare USB) și conectați-l la un computer prin fire microUSB
  Pune rădăcina Gionee Marathon M4
  Pune rădăcina Gionee Marathon M4

  • Așteptați până când definiția ta Dispozitivul de cereri
  • Presa "Root acum"  și procesul începe
Pune rădăcina Gionee Marathon M4
După terminarea rutirovaniya reporniți telefonul smartphone și verificați dispozitivul rădăcină pentru vizionarea video.
Pune rădăcina Gionee Marathon M4
Cei care fie nu a putut viziona clipul video, care arată cum să lucreze cu RootGenius, vezi mai jos.

Dacă aveți mai multe informații Cum se instalează CyanogenMod firmware pe Gionee Marathon M4 sau mai degrabă populare MIUI, ROMS iluzie, Paranoid Android, PAC ROM sau AOKP, sau dacă știi cum Mai spori funcționalitatea modelului, cere legat în comentariile și schimb de cunoștințe.

Revizuirea mea Gionee Marathon M4

Chineză gadget tenace! Excelent autonomie – un punct culminant mare a mașinii. Display-ul este foarte bun la soare și oferă culori strălucitoare. Și îmi place foarte mult prețul democratic. În general, puteți utiliza. Nu vă așteptați calitatea constructiei ca Sony. Perfecționism în acest smartphone nu este, dar utilizarea de Îmi place. Rădăcină primite prin rădăcină geniu. Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Pune rădăcina Gionee Marathon M4adminTelefoane mobile din Chinadrepturi de root ca flash,Gionee Marathon M4,Ruth
  Nu știi cum clipi Android comprimat sau de a lua drepturi de root? Vrea îmbunătățirea funcționalității dispozitivului mobil și creșterea productivității? In acest articol voi spune vă cum să obțineți drepturile de root Gionee Marathon M4. Drepturile Root și oportunități Acest super drepturi de utilizator de pe sistemul de operare Android, în alte cuvinte, privilegii ridicate care...