Rootgenius, rădăcină, ZTE Nubia Z7 Max

Cumpărat un nou smartphone ZTE Nubia Z7 Max și vreau să obțineți rădăcină lege, dar aceasta nu funcționează? Citit website Manualroot.

Root este un super drepturi de administrator în sistem, ei pot face totul, chiar pentru a elimina aplicația din pornirea sistemului. Mai multe detalii pot fi găsite în acest Înregistrare.

Instrucțiuni de instalare pe DN ZTE Nubia Z7 Max

Pentru locul de muncă, avem nevoie de un program de RootGenius , instrucțiunile-am dat să-l într-un articol pentru Qumo Căutare 456. Tu trebuie doar să descărcați software-ul și urmați pașii din instrucțiunile. În caz de eșec, încercați din nou, și în cazul în care nu atinge obiectivul dvs. în comentarii și să vă ajute.

După Vă recomandăm verificarea Checker acolo ai dreptul de a Root. Pe acest subiect am pregătit video.

Revizuire acest model

Rootgenius, rădăcină, ZTE Nubia Z7 Max

Modelul de top al mărcii chineze cu bun gust de proiectare a segmentului high-end.  Dispozitivul dotat cu toate lucrurile la: Ecran  cu rezolutie FullHD și  o diagonală de 5,5 inci , Accelerator Adreno 330, 2 GB de memorie RAM, baterie 3100 mAh.  În general, nu sape, reacție și chițăiturile se găsesc, o imagine clară este foarte asemanator cu ultimele modele de Sony.

Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Pune rădăcina de dreptul de a ZTE Nubia Z7 MaxadminZTErădăcină,rootgenius,ZTE Nubia Z7 Max
Cumpărat un nou smartphone ZTE Nubia Z7 Max și vreau să obțineți rădăcină lege, dar aceasta nu funcționează? Citit website Manualroot. Root este un super drepturi de administrator în sistem, ei pot face totul, chiar pentru a elimina aplicația din pornirea sistemului. Mai...