rădăcină, Digma Plane 8.4 3G

Comprimat cumparat  Digma Plane 8.4 3G și înțelege ce lipsește funcționalitatea, nu se poate personaliza Android pentru a se potrivi nevoilor lor? Doriți să obțineți rădăcină corect? Manualroot efectua.

Ce caracteristici oferă Milă

După ce a primit-o, tu Poate  nucleu Android schimba, de exemplu, Editați configs sau overclock procesor. Masa posibil, mai multe detalii pot fi găsite pe exemple aici.

Instrucțiuni de instalare drepturile de root  Digma Plane 8.4 3G

Administrarea nu este responsabil pentru acțiunile tale. Atenție Acest manual este potrivit și mai model Avion 8.3 precum și alte producătorii de dispozitive de pe care este posibil stabili rădăcină prin TowelRoot.

  • În setările Android permite instalarea de aplicații din surse necunoscute
    rădăcină, Digma Plane 8.4 3G
  • Descărcați cerere Towelroot APK Copiere pe aparat și a instala. La stabilirea posibil avertisment că această cerere ar putea fi periculoase, și așa mai departe (factorii de smartphone-uri nu favorizează posibilitatea de a obține acces root). Dar, după cum puteți vedea, este posibil să dezactivați avertizare (imaginea de mai sus)
  • Run Tovelrut
    HTC, doresc 516, root, towelroot

  • Push un singur buton și așteptați ca dispozitivul să repornească automat după 15 secunde
  • După descărcarea să verificați rămâne ca ruta stabilită, se poate face prin scurt briefing de film.

 

Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Obțineți rădăcină Digma Plane 8.4 3GadminDigmaDigma Plane 8.4 3G,rădăcină
Comprimat cumparat  Digma Plane 8.4 3G și înțelege ce lipsește funcționalitatea, nu se poate personaliza Android pentru a se potrivi nevoilor lor? Doriți să obțineți rădăcină corect? Manualroot efectua. Ce caracteristici oferă Milă După ce a primit-o, tu Poate  nucleu Android schimba, de exemplu, Editați configs sau overclock procesor. Masa posibil, mai...