Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G

Tu se confruntă cu probleme atunci când încearcă clipi Android comprimat sau de a lua drepturi de root? Vrea îmbunătățirea funcționalității dispozitivului mobil și creșterea productivității? In acest articol voi spune vă cum să obțineți drepturile de root DEXP Ursus G170 3G.

În primul rând, un pic de revizuire despre Dexp

Companiei de produse Dexp – este o poveste despre cum sa faci de rahat rahat, într-un efort de a face bomboane într-un înveliș frumos. Deksp cumpara mai mult din cauza costului sau alfabetizare în domeniul tehnologiei informației. În acest dispozitiv, o mulțime de stocuri: societatea nu colectează rapoarte de bug-sau se preface care primește informații despre bug-uri, dar, de fapt nu spodvizhek pentru a corecta firmware prime acolo. Mai multe dispozitive firma se poate lăuda camere strёmnymi. Pentru a colecta aceste produse în conformitate cu comunitatea avansat Internet utilizează părțile cele mai ieftine din China. Ecranul este mai ușor, camera este mai rău, vorbitori zgomotos – în general, tot ceea ce este mai ieftin de a vinde mai scump. După utilizare, dispozitivul avut un sentiment că este mai bine să nu să plătesc suplimentar și să cumpere din China nu marcă smartphone Android. Chiar dacă există aceeași blițul brut, camera este de rahat si sunet prost, acest dispozitiv va costa mult mai ieftin. De altfel Dexp este rebranding dispozitive DNS, numele este schimbat, dar calitatea ramane aceeasi dezgustător. Citeste opiniile on-line despre companie și veți înțelege totul singur. Și există, de asemenea, recenzii de pe acest site.

Drepturile de root în detaliu

Acest super drepturi de utilizator de pe sistemul de operare Android, în alte cuvinte, privilegii ridicate care dau drepturi extinse. Puteți edita fișiere de sistem, oprirea servicii și procese de sistem, excluderea lor de la pornire, pentru a crește viteza de ceas a procesorului. Pentru mai multe informații a se vedea lista de opțiuni, și puteți încerca pentru a practica aici.

Instrucțiuni obținerea rădăcină DEXP Ursus G170 3G

Fondatorii și administrarea site-ul Manualroot nu este responsabil pentru acțiunile tale! Pe site-ul nostru vă va citi doar instrucțiunile de lucru și pentru a găsi Program gratuit, în caz de probleme, puteți cere ajutor în comentarii. Dar înainte de a face, încercați să citiți instrucțiunile din nou și dublu-a verifica acțiunile tale. Din nou, nu obține rezultatul dorit? Comentarii Otpishite pe datele model de produs, firmware-ul, sistemul de operare Android (amintiți-vă că comentarii furioase nu a ajutat).

Prima cale (folositi Dashi)

 • Avem nevoie pentru a descărca aplicația  Dashi APK, instala și rula programul
 • Apăsați butonul mare "obține rădăcină" și așteptați câteva minute

Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G

Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G

A doua modalitate (Root Genius)

 • C site-ul nostru sau descărcarea oficial program Rădăcină Geniu
 • Activează USB de depanare de pe dispozitivul dvs. (Depanare USB) și conectați-l la un computer prin fire microUSB
  Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G
  Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G

  • Așteptați până când definiția ta Dispozitivul de cereri
  • Presa "Root acum"  și procesul începe
Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G
După terminarea rutirovaniya reporniți telefonul smartphone și verificați dispozitivul rădăcină pentru vizionarea video.
Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3G
Cei care fie nu a putut viziona clipul video, care arată cum să lucreze cu RootGenius, vezi mai jos.

Dacă aveți mai multe informații Cum se instalează CyanogenMod firmware pe DEXP Ursus G170 3G sau mai degrabă populare MIUI, ROMS iluzie, Paranoid Android, PAC ROM sau AOKP, sau dacă știi cum Mai spori funcționalitatea modelului, cere legat în comentariile și schimb de cunoștințe.

Ne-am rădăcină DEXP Ursus G170 3GadminDexpDEXP Ursus G170 3G,radacina drept este cusută,Ruth
Tu se confruntă cu probleme atunci când încearcă clipi Android comprimat sau de a lua drepturi de root? Vrea îmbunătățirea funcționalității dispozitivului mobil și creșterea productivității? In acest articol voi spune vă cum să obțineți drepturile de root DEXP Ursus G170 3G. În primul rând, un pic de revizuire despre Dexp Companiei de produse Dexp...