rădăcină, MTS 982O, Android, dispozitivul

982O MTS cumpărat un smartphone și doresc să se extindă funcționalitatea și să rădăcină? Citește Manualroot, și în cele din urmă de acest articol veți găsi opinie nu prea măgulitoare despre această unitate.

Care sunt drepturile de root

Ei extinde funcționalitatea dispozitivului, din cauza privilegii mai mari pe un sistem Android. De exemplu, este posibil automatiza funcționarea dispozitivului pentru a mări sau micșora viteza procesorului și altul. Articol mai detaliate privind acest subiect aici.

Instrucțiuni de instalare rădăcină de MTS 982O

rădăcină, MTS 982O, Android, dispozitivul

root a fost preparat folosind Chineză programe RootGenius pentru calculator. Totul a fost făcut în conformitate cu instrucțiunile de pe exemplul HTC.  Repetați de-a lungul liniilor și veți fi rezultatul.

După Vă recomandăm verificarea Checker acolo ai dreptul de a Root. Pe acest subiect am pregătit video.

Revizuire

rădăcină, MTS 982O, Android, dispozitivul

Chiar dacă rezultă root telefoane MTS pur și simplu îngrozitoare, bug-uri de serie, situându-se constant, actualizări și bug fixat nu sunt disponibile la toate. Dar cât de mult bani publicitate produsele lor pune urât. O situație similară acum cu smartphone-uri și tablete, compania CSN, citiți aici.

Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Instalarea root pe MTS 982OadminDispozitive Operatorandroid,dispozitivul,MTS 982O,rădăcină
982O MTS cumpărat un smartphone și doresc să se extindă funcționalitatea și să rădăcină? Citește Manualroot, și în cele din urmă de acest articol veți găsi opinie nu prea măgulitoare despre această unitate. Care sunt drepturile de root Ei extinde funcționalitatea...