Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607

Sunteti preocupat de funcționalitatea îngust al sistemului de operare Android dispozitiv mobil? Nu știi cum să obțineți drepturi de root sau Cum să clipească Android comprimat? Daca inveti aceste întrebări articolul său cum să obțineți drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2,014 Edition LTE P607 Este scris pentru tine. Ca și în cazul funcționalitatea extinsă a dispozitivului, a se vedea mai jos.

Despre beneficiile de drepturi de root

Acest super drepturi de utilizator de pe sistemul de operare Android, în alte cuvinte, privilegii ridicate care dau drepturi extinse. Puteți edita fișiere de sistem, oprirea servicii și procese de sistem, excluderea lor de la pornire, pentru a crește viteza de ceas a procesorului. Pentru mai multe informații a se vedea lista de opțiuni, și puteți încerca pentru a practica aici.

Instrucțiuni obținerea rădăcină Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607

Fondatorii și administrarea site-ul Manualroot nu este responsabil pentru acțiunile tale! Pe site-ul nostru vă va citi doar instrucțiunile de lucru și pentru a găsi Program gratuit, în caz de probleme, puteți cere ajutor în comentarii. Dar înainte de a face, încercați să citiți instrucțiunile din nou și dublu-a verifica acțiunile tale. Din nou, nu obține rezultatul dorit? Comentarii Otpishite pe datele model de produs, firmware-ul, sistemul de operare Android (amintiți-vă că comentarii furioase nu a ajutat).

Programul opțiune Dashi

 • Avem nevoie pentru a descărca aplicația  Dashi APK, instala și rula programul
 • Apăsați butonul mare "obține rădăcină" și așteptați câteva minute

Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607

Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607

A doua modalitate (Root Genius)

 • C site-ul nostru sau descărcarea oficial program Rădăcină Geniu
 • Activează USB de depanare de pe dispozitivul dvs. (Depanare USB) și conectați-l la un computer prin fire microUSB
  Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607
  Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607

  • Așteptați până când definiția ta Dispozitivul de cereri
  • Presa "Root acum"  și procesul începe
Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607
După terminarea rutirovaniya reporniți telefonul smartphone și verificați dispozitivul rădăcină pentru vizionarea video.
Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607
Cei care fie nu a putut viziona clipul video, care arată cum să lucreze cu RootGenius, vezi mai jos.

Dacă ați terminat instrucțiunile cum să instalați firmware-ul pe CyanogenMod Samsung Galaxy Note 10.1 2,014 Edition LTE P607 sau mai degrabă populare MIUI, ROMS iluzie, Paranoid Android, PAC ROM sau AOKP, sau ca altceva pentru a îmbunătăți funcționalitatea modelului, cere legat în comentariile și schimb de informații.

Revizuirea mea de Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607

Placa de top în analiza mea nu va fi minusuri. Baterie 8220 mA⋅h  ușor de ajuns pentru două zile, ecranul este foarte mare calitate, culoare saturate și suculent. Orice cerere este pornit fără întârziere. După plata 500 $ pentru o tabletă nu am regretat-o ​​singură dolar. Această mașină este demn de acest preț! Dacă aveți întrebări cu privire la drepturile de root, cere-le în comentarii. Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE P607adminSamsung014 Edition LTE P607,firmware personalizat,rădăcină,Samsung Galaxy Note 10.1 2
Sunteti preocupat de funcționalitatea îngust al sistemului de operare Android dispozitiv mobil? Nu știi cum să obțineți drepturi de root sau Cum să clipească Android comprimat? Daca inveti aceste întrebări articolul său cum să obțineți drepturile de root Samsung Galaxy Note 10.1 2,014 Edition LTE P607 Este scris pentru tine. Ca...