Impresie, ImSmart C471, rădăcină, BaiduRoot

Acest articol va fi considerată un smartphone Impresie ImSmart C471 și de a lua drepturi de root.

Privilegii de root sau de superutilizator pentru a îmbunătăți sistemul dvs., va face posibilă pentru a opera sistemul și hardware-ul, de exemplu, face overclocking Ambele citit în detaliu.

Review Impression ImSmart C471

Dispozitivul cu 4,7 inch C 1280 720 Ei bine în mână datorită greutății sale de 159 de grame. Procesor quad-core cu frecvența de 1.3 GHz este normal pentru dispozitivul clasa de mijloc. Jucarii si aplicatii acoperi în mod normal la mediu. Multe mici defecte care probabil nu sunt fixe din cauza că  Acesta este un telefon subsol chinez.

Obțineți drepturi de root

Impresie, ImSmart C471, rădăcină, BaiduRoot

Rutirovanie Impression ImSmart C471 sa întâmplat cu programul  BaiduRoot, Pentru instrucțiuni detaliate, a se vedea exemplul  Huawei Ascend G7, Nu totul prin analogie ar rezulta.

Găsiți și Cumpara Case, Căști sau alte accesorii dispozitivul poate fi aici.

Cum să obțineți Impression drepturile de root ImSmart C471adminCum să obțineți rădăcinăbaiduroot,Impresie,ImSmart C471,rădăcină
Acest articol va fi considerată un smartphone Impresie ImSmart C471 și de a lua drepturi de root. Privilegii de root sau de superutilizator pentru a îmbunătăți sistemul dvs., va face posibilă pentru a opera sistemul și hardware-ul, de exemplu, face overclocking...