afișare rupt, android

Smashed afișare pe smartphone-ul Android și aveți nevoie pentru a copia datele, și prețul pentru sticla de înlocuire devine limite adecvate?

Instrucțiuni concepute pentru dispozitivele în care se afișează nimic. Dacă afișați într-adevăr pe cale de disparitie, atunci, din păcate, nu știm cum te poate ajuta.

Cum pentru a rezolva problema

Metoda 1

Descărcarea software-ul pentru a controla dispozitivul la computer.

  • Pentru Samsung — Kies
  • Pentru HTC — HTC Sync
  • Pentru Sony — PC Comanion
  • Huawei — HiSuite

Pentru alți producători nu stiu ce sunt programele care nu le pot avea, la toate.

Metoda 2

Lua OTG adaptor (USB la microUSB) și conectați mouse-ul. Videoclipul este disponibil mai jos. Vă rugăm să rețineți că nu toate dispozitive acceptate de dispozitivele I / O conectate prin microUSB.

Metoda 3

Metoda cea mai sofisticată. Pentru a utiliza aveți nevoie pentru a ajunge la legea dispozitiv rădăcină.

Ce este root

Această rădăcină, așa cum acestea sunt primite, puteți extinde foarte mult funcționalitatea. De exemplu, controlul aplicațiilor de sistem, overclock CPU și așa mai departe. Mai multe detalii pot fi citite aici.

După obținut ca root, trebuie să instalați programul MyMobiler , Cu el puteți controla dispozitivul de la computer. După instalarea comutatorului de pe ecran și poate fi conectat la un calculator la telefon și copiați datele acolo unde este necesar. Video a programului de mai jos.

Cum de a salva date de la un smartphone spartadminAjutor pentru Androidafișare rupt,android
Smashed afișare pe smartphone-ul Android și aveți nevoie pentru a copia datele, și prețul pentru sticla de înlocuire devine limite adecvate? Instrucțiuni concepute pentru dispozitivele în care se afișează nimic. Dacă afișați într-adevăr pe cale de disparitie, atunci, din păcate, nu...